Uskoro početak priprema

Aktualni košarkaški prvaci HKK Široki

Uskoro početak priprema

Momčad Širokog Eroneta, aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine, pripreme za nadolazeću sezonu započet će u utorak 11.8.

Cjelokupne pripreme momčad će odraditi u Širokom Brijegu,a zatim dolazi nastup na nekoliko turnira.

Uprava HKK Širokog uspjela je zadržati kostur momčadi od prošle sezone. Ključni igrači koji su i najviše pridonijeli osvajanju titule su ostali na Pecari i to uveliko olakšava posao treneru Vlašiću jer se igrači poznaju. Po riječima predsjednika HKK Širokog, Ante Sutona očekuje se dogovor sa još jednim vanjskim igračem kako bi cjelokupna momčad prošla pripreme skupa.

Jedini koji će se malo kasnije priključiti momčadi na pripremama je Chester Mason.

Širokobriježani odlaze u Kinu

HKK Široki je dobio poziv za nastup na nekoliko turnira. Prve utakmice ekipa će odigrati u Širokom Brijegu gdje će na memorijalnom turniru 4. i 5. rujna uz HKK Široki nastupiti Cedevita, Zagreb i Zadar. Od 10. do 20. rujna ekipa ide u daleku Kinu gdje je planirano odigrati četiri utakmice. Nakon povratka iz Kine, 24.i 25. rujna  očekuje ih nastup na turniru u Zagrebu koji organizira Cedevita, a nakon toga i posljednji turnir pred NLB ligu, 2. i 3. listopada u Herceg-Novom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.