Utah prati Tomića
Malo je trebalo Tomiću da pokaže klasu

NBA vijesti

Utah prati Tomića

Prema pisanju lokalnih medija u Salt Lake Cityju. skauti Utah Jazza su počeli ozbiljnije pratiti igre Ante Tomića nakon nekoliko blistavih partija u posljednje vrijeme.

Nakon utakmice protiv Barcelone, lokalni mediji bliski Jazzerima počeli su pisati kako Utah ima ozbiljne planove s bivšim centrom Zagreba.

Na NBA draftu 2008. godine, Ante Tomić je kao 44. izbor izabran od strane Utaha, ali ga je Utah ostavila u Evropi smatrajući da je još nedovoljno dobar za najjaču ligu svijeta.

Tomić je prije nešto više od mjesec dana iz Zagreba prešao u Real Madrid i od njega su u Realu očekivali da zablista naredne sezone, ali ih je Dubrovčanin preduhitrio i već u svojim prvim nastupima pokazao svoju klasu i iz startne petorke izbacio Darjusa Lavrinoviča.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.