Samir Lerić, trener Bosne

„Utakmica sa Zrinjskim odredit će našu sudbinu“

Kao igrač Samir Lerić nosio je dres i Bosne i Slobode, a večeras je u ulozi trenera predvodio Studente u Mejdanu. 

Na kraju su se radovali domaći košarkaši koji su ostvarili ubjedljivu pobjedu od 84:58.

„Slobodina pobjeda je zaslužena. Loše smo odigrali prvu četvrtinu, do poluvremena se uspjeli vratiti, ali nismo imali snage za preokret. Iza nas je jedan turbulentan period, ali imamo još četiri utakmice pa ćemo vidjeti“, kaže Lerić.

Prva naredna utakmica je, prema ocjeni Lerića, ključna.

„Dolazi nam mostarski Zrinjski i ako hoćemo opstanak u Ligi 12 onda moramo pobjediti. Imamo dovoljno vremena za pripremu i očekujem da momci daju svoj maksimum. Nakon toga slijedi susret u Posušju, ali ćemo o tome govoriti odmah nakon što apsolviramo Zrinjski. Nadam se uspješno“, kaže Lerić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.