Van Rossom: Nadam se da belgijski lavovi mogu pobijediti BiH i Francusku

Van Rossom: Nadam se da belgijski lavovi mogu pobijediti BiH i Francusku

O. Lekić

Košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i Belgije u petak će u Skenderiji odmjeriti snage u okviru 3. kola Grupe E kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Nakon dva odigrana kola Belgija je bez pobjede, pa joj je tako duel sa našim nacionalnim timom od ogromne važnosti.

Samo pobjeda ostavlja Belgiju u igri za plasman u narednu fazu kvalifikacija, a jedan od najboljih belgijskih košarkaša koji na našu sreću u ovim kvalifikacijama ne nastupa za reprezentaciju, Sam Van Rossom, nada se da Belgijanci mogu vratiti pobjedničkim navikama.

"Nadam se da će belgijski lavovi upisati pobjede protiv Bosne i Hercegovine i Francuske. Želim im mnogo uspjeha", izjavio je Van Rosom, koji nastupa za Valenciju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi