Varda: Primitivci su me vrijeđali

Nakon sinoćnje utakmice

Varda: Primitivci su me vrijeđali

Adnan Beganović

U okviru košarkaške Eurolige Partizan je sinoć u Pioniru bio bolji od Prokoma u čijim redovima je 15 poena postigao naš reprezentativac Ratko Varda.

Tokom susreta pojedini navijači Partizana vrijeđali su Vardu, a bh. reprezentativac kaže da mu je to smetalo, no naglašava da je i to sastavni dio igre.

"Nisam imao osjećaj da igram protiv Partizana. Nekoliko desetina navijača me je vrijeđalo, a za iste nemam šta drugo reći, osim da su primitivci. Ali, šta je tu je, sve je to igra. Ja igram košarku i ne mogu da stavim traku preko očiju. Mislim da mi je ovo bila jedna od gorih utakmica, uopšte nisam osjećao šut", rekao je nekadašnji igrač Partizana nakon sinoćnje utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti