Varda slavio kod Teletovića

Asseco Procom bolji od Caje Laboral

Varda slavio kod Teletovića

Edmir Škorić

Iznenađenje 7. kola Eurolige priredili su košarkaši Asseco Procoma, nakon što su sa 81:75 slavili kod Caje Laboral.

Bio je to duel naših reprezentativcac Mirze Teletovića i Ratka Varde, a ovaj potonji na kraju je sa svojim suigračima bio uspješniji.

Poljskom timu je ovo druga pobjeda, no i dalje je na dnu tabele grupe A, a sa istim učinkom, poziciju iznad, nalazi se Caja. Treba istaći kako je Teletović postigao 15 poena, no niti jednom sa linije za tri poena, iako je sedam puta pokušavao.

Varda je utakmicu završio sa poenom manje od Teletovića. Posljednju utakmicu večeras odigrali su Siena i Lietuvos Rytas, a Italijani su na kraju slavili 90:72.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.