Iskusni košarkaš Bosne Royal

Vasiljević: Napravili smo prvi korak, hvala navijačima

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal u prepunoj Skenderiji savladali su večeras OKK Sloboda iz Tuzle sa ubjedljivih 83:67.

Zbog već poznate situacije oko popularnih Studenata, navijači su pružili veliku podršku ovom timu i pobjeda nije mogla izostati. Svjestan je toga bio i iskusni Saša Vasiljević koji je i govorio za SportSport.ba.

"Sjajno. Ovo smo možda i htjeli ovako, ovo je bio cilj. Da napunimo ovo, da podsjetimo kako je biti Bosna. Napravili smo prvi korak da vratimo nešto, hajmo za dvije nedjelje protiv Širokog da se opet družimo. Ovo je idealan put ka onom što hoćemo. Puna dvorana i da ljudi u Sarajevu subotom uvečer dovedu djecu i uživaju. Hvala publici i nadam se da se vidimo ovdje za dvije nedjelje", jasan je bio Vasiljević. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi