Vasiljević: Očekujem tešku utakmicu, neće biti nepoznanica

Košarkaš Bosne Royal pred Zrinjski

Vasiljević: Očekujem tešku utakmicu, neće biti nepoznanica

Košarkaši sarajevske Bosne Royal igrat će za vikend utakmicu u gostima kod Zrinjskog u okviru Lige 6.

Playmaker sarajevske ekipe Saša Vasiljević poručuje da njegov tim uz Igokeu i Zrinjski igra najljepšu košarku u ovom trenutku te da u Mostar idu to i dokazati.

"Očekujem jako tešku utakmicu. Zrinjski igra odličnu košarku pogotovo na svom terenu. To su pokazali i tokom prvenstva, ali i u Ligi 6. Pozvao bih ljubitelje košarke u Mostaru i okolini da u što većem broju dođu na tu utakmicu. Mi i oni se dobro znamo. Jer smo odigrali već četiri utakmice koje su bile jako interesantne. nema tu velikih nepoznanica, idemo odigrati dobru utakmicu i vidjet ćemo gdje će nas to odvesti. Mi uz Igokeu i Zrinjski igramo najljepšu košarku i idemo tamo da to dokažemo. Na nama je da povrdimo da igramon dobru košarku. Malo je nezgodno što se utakmice igraju svaka tri dana, ali idemo u Mostar odigrati dobru utakmicu", rekao je Vasiljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi