Vedran Bosnić: Ponosan sam, spavat ću večeras jako, jako sretan!

Selektor nakon Latvije

Vedran Bosnić: Ponosan sam, spavat ću večeras jako, jako sretan!

M. Šljivak

Košarkaška reprezentacija BiH plasirala se na Evropsko prvenstvo pobjedom nad Latvijom rezultatom 79:73.

Selektor Vedran Bosnić je itekako zadovoljan jer je cilj ostvaren.

"Sjajna odbrana, sjajna igra u obje utakmice. Čestitke mojim igračima, bili smo energetski jaki. Vejrovali smo u sebe. Pokazali smo veliki karakter, odigrali smo dvije sjajne utakmice. Fantastičan pristup. Napravili smo nešto posebno za našu zemlju. Ponosan sam i sretan", rekao je selektor Bosnić i dodao je:

"Uživat ćemo u ovom trenutku. Nakon dugo godina smo na Evropskom prvenstvu. Ovo je Bosna i Hercegovina. Ovo je bosanska snaga, moć. Imamo još igrača, ali ovi momci zaslužuju veliki respekt. Spavat ću večeras jako, jako sretan. Pozdravljam sve naše navijače", rekao je Bosnić.

Promo

Top Komentari

Adii81
Svaka cast prvo Tebi Gigante, pa onda Momcima. Vi ste Nas ponos!!
27 0
Rajvosa2019
Kapa do poda Vedrane - momci odlicno pripremljeni + defense je veceras opet bila na visini zadatka / jos Nurkic + Musa ima da grmi i sijeva ispod protivnickog kosa
23 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi