Vedran Vukušić potpisao za Cedevitu

Vedran Vukušić potpisao za Cedevitu

M. Skaka

Dojučerašnji igrač zagrebačke Cibone, 28-godišnji Vedran Vukušić, jučer je pristupio u redove drugog zagrebačkog kluba, Cedevite, s kojim je potpisao ugovor na dvije godine.

Vukušić je u prošloj NLB sezoni odigrao 28 utakmica za Cibonu, u prosjeku je na parketu provodio oko 22 minute, postizao 5 koševa te 2.5 skoka.

U Euroligi je u prosjeku igrao oko 25 minuta u 12 utakmica te je imao učinak od 6.8 koševa te 3.6 skoka u prosjeku.

"Iskreno, nisam se previše premišljao nakon što je iz Cedevite stigla ponuda za prelazak. Nekoliko puta sam sjeo sa sportskim direktorom Mamićem i mojim managerom Duletom Miškovićem, dogovorili smo detalje, i danas sam potpisao ugovor. Osim uvjeta u ugovoru privukla me činjenica da je Cedevita klub s najviše ambicija u hrvatskoj košarci, da se radi planski i na duge staze.“,rekao je Vedran Vukušić nakon dolaska u Sutinska vrela.

Prije Vukušića Cedevita je dvogodišnji ugovor potpisala sa još jednim bivšim igračem Cibone, a radi se o Vedranu Princu.
Cedevitu su napustili Andrija Žižić, Srđan Subotić, Marsh i Andersona. Ugovor je istekao i Ninu Primorcu a svi ostali igrači za sada su u programu za slijedeću sezonu.
"Uz dovođenje Vukušića i Princa, uz ostanak većine igrača iz prošlosezonskog rostera, tražimo još američka pojačanja na pozicijama playmakera i centra te ćemo tako zatvoriti roster za predstojeću sezonu. No, u pregovorima smo s još nekolicinom igrača tako da nije nemoguće da uz dva Amerikanca dovedemo još neko zvučno ime.", rekao je trener Cedevite Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.