Velić: Atmosfera je odlična

Širokobriježani ne očekuju lagan susret

Velić: Atmosfera je odlična

Helios Domžale je sutra gost na Pecari kod Širokog WWin u utakmici 14.kola ABA lige.

Širokobriježani su još na početku lige, u prvom kolu, slavili u Domžalama u neizvjesnoj završnici, a nimalo lagan susret ne očekuju ni sutra.

„Stanje u momčadi je odlično kao i atmosfera, a što je najvažnije svi smo zdravi i nema ozlijeđenih. Čeka nas jedan težak susret jer i Helios će doći motiviran sa svojim ciljevima. Gore smo ih dobili u neizvjesnoj utakmici bez Vladovića koji je odigrao tek malo zbog ozljede i bez Collinsa koji se tek priključio ekipi. Možda svi očekuju neku laganu utakmicu ali mi i igrači smo svjesni da neće biti lak posao.“, rekao je na današnjoj konferenciji za medije trener Širokog Ivan Velić.

Junak utakmice protiv Zagreba, najiskusniji igrač momčadi s Pecare, Jakov Vladović također očekuje tešku utakmicu.

„Oni su radna i nezgodna ekipa i ne smijemo se zavaravat da će biti lagano. Bez pravog pristupa neće biti ni pobjede i zato moramo dati maksimum.“, rekao je Vladović.

Sličnog mišljenja je i mladi Ivan Ramljak:

„Složio bih se sa trenerom i Jakovom, sigurno da neće biti lako iako imamo ulogu favorita. Moramo imati pristup kao protiv Zagreba, a onda ni pobjeda ne bi trebala izostati.“

Odlična pozivnica za sve ljubitelje košarke da dođu na Pecaru na susret Širokog WWin i  Heliosa u subotu 7.siječnja s početkom u 20:00 sati i podrže svoju momčad koja ostvaruje odlične rezultate, a podršku su kako ističe trener Velić ovi mladi momci svojim zalaganjem i rezultatima zaslužili.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije