Velić: Cedevita je ekipa za F4

Špralja se žali na ozljedu

Velić: Cedevita je ekipa za F4

Momčad Široki TT Kabela u okviru 19.kola NLB lige očekuje teško gostovanje u Zagrebu kod  Cedevite.

Širokobriježanima je ovo drugo gostovanje za redom, a u prošlom, u Podgorici, poraženi su od domaćina Budućnosti rezultatom 86:64.

Široki je u srijedu odigrao utakmicu u okviru četvrtfinala Kupa BiH na Pecari gdje je uspješno svladao ekipu Mladosti rezultatom 86:70, te se tako plasirao u polufinale.

U toj utakmici je trener Širokog Velić želio pružiti veću minutažu mladim igračima, međutim, oni nisu reagirali na pravi način i prolaz u polufinale su morali ostvariti iskusniji igrači.

„Mladi su u prvom dijelu lige dobro reagirali bili, a nadam se da će u nastavku sezone nastaviti vratiti starom ritmu jer će se od njih očekivati veća odgovornost.“, rekao je trener Velić te se osvrnuo na utakmicu protiv Cedevite: „Cedevita je veliki favorit i bolja momčad od nas ali mi se ne idemo unaprijed predati, dat ćemo sve od sebe i ukoliko se ukaže prilika za pobjedu, iskoristiti je. Bit će teško, Cedevita je kandidat za Final Four, a za razliku od naše prve utakmice, jači su za Wright-a i sada su uigraniji.“, rekao je Velić.

Jedan od najboljih igrača Širokog i kapetan momčadi Šime Špralja ima problema sa ozljedom leđa i upitno je da li će nastupiti u Zagrebu.

„Šimu je teško nadoknaditi, on uvijek daje maksimum i puno nedostaje ekipi ako ne nastupa.“, rekao je Velić.

Utakmica između Cedevite i Široki TT Kabela igra se večeras u  dvorani Sutinska Vrela s početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.