Velić: Dat ćemo maksimum
Jakov Vladović je upitan za susret sa Radničkim zbog ozljede

Naletilić i Šakić očekuju tešku utakmicu

Velić: Dat ćemo maksimum

Večeras je na rasporedu 2. kolo ABA lige, a naš predstavnik, ekipa Široki WWin, ugostit će ekipu Radničkog.

Aktualni prvaci BiH odlično su startali u ovogodišnjem izdanju regionalne lige. U prvom kolu na gostovanju u Domžalama kod Heliosa ostvarili su važnu pobjedu 90:92.

„Zadovoljan sam pobjedom u Domžalama koja nam je jako bitna za nastavak natjecanja. Helios je dobar protivnik, imaju dobru ekiou spojenu od mladosti i iskustva i sa dobrim trenerom. Pobjeda gore je još vrjednija jer nismo mogli računati na ozlijeđenog Vladovića, a Collins je tek došao.“, rekao je trener Velić na konferenciji za medije održanoj jučer u prostorijama košarkaškog kluba na Pecari.

Širokobriježane sada očekuje težak susret jer igraju protiv jake momčadi Radničkog, a na Pecari su sasvim svjesni toga.

„Radnički spada u sami vrh ove lige i takve su im i ambicije. Imaju kvalitetnu ekipu, a o treneru ne treba trošiti riječi. Izgubili su zadnje kolo od Cibone, ali takva je liga, nikad jača, za svakoga se treba maksimalno pripremiti. Igramo protiv jakog protivnika i nije sve na nama. Mi ćemo dati 120% pa ćemo vidjeti što će biti. Pozivam navijače da nas podrže jer igrači to zaslužuju.“, rekao je Velić.

„Očekujem jednu tešku utakmicu. U Domžalama smo igrali dobro u napadu ali loše u obrani i nju moramo poboljšati u ovoj sljedećoj utakmici.“, rekao je kapetan Širokog Josip Naletilić.

„Ako budemo dobro parirali u skoku i ako nas posluži šut mislim da možemo do pobjede. Radnički je jači nego prošle sezone i bit će teško.“, rekao je najbolji pojedinac u Domžalama Željko Šakić.

Ivan Velić i u ovoj utakmici ima problema sa kadrom jer i dalje je upitan prvi razigravač Jakov Vladović što predstavlja velik hendikep ekipi.

Utakmica između Širokog Wwin i Radničkog je na rasporedu večeras u dvorani Pecara s početkom u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.