Velić: Dobro smo se držali

Široki doživio drugi poraz

Velić: Dobro smo se držali

Široki je u drugom kolu NLB lige poražen u Zagrebu od Cibone sa 83:72, ali krajnji rezultat utakmice ne pokazuje pravo stanje na parketu. Zapravo, ta razlika od 11 poena je ujedno i najveća na utakmici.

Široki je pet minuta prije kraja imao zaostatak od samo dva poena, a minutu do kraja je bilo pet razlike za domaćina. Ipak, na kraju je mlada ekipa Širokog zbog neiskustva izgubila dvije nepotrebne lopte što su Cibosi iskoristili i upisali prvu pobjedu u novoj sezoni NLB lige.

Široki je u ovoj utakmici bio bez Siniše Štembergera i Ivana Grgata čije iskustvo je itekako nedostajalo na parketu Draženova doma. Grgat je bio na klupi, ali ga Ivan Velić nije koristio želeći ga sačuvati za subotnju utakmicu kada na Pecaru stiže Partizan.

"Razgovarao sam s Grgatom tome, on razumije zašto nije igrao. Jednostavno nemamo toliki kadar da možemo raubati Grgata sada i u subotu opet kada nam dolazi Partizan. Dobro smo se zapravo i držali jer Široki je ovdje znao teško stradati. Jedino nisam zadovoljan sa previše izgubljenih lopti", rekao je nakon meča Ivan Velić, trener Širokog.

Trener Cibone Zdravko Radulović nije bio previše zadovoljan igrom svoje momčadi, ali je izrazio zadovoljstvo što je njegov tim u debiju pred domaćom publikom upisao pobjedu. Radulović je priznao da su njegovi igrači malo podcijenili Široki.

"Dobili smo utakmicu na mišiće, jer igrali smo zapravo u grču, prva je utakmica doma i to se osjetilo kod mojih mladih igrača. Bogdanović je teško pao, pobojao sam se na potres mozga, no on je kapetanski odradio susret. Također, moram reći da smo Široki možda i malo olako shvatili, bez Štembergera i Grgata, a to nije dobar pristup", istakao je Radulović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.