Velić: Domaćini smo i nadamo se pobjedi

Zadar gostuje na Pecari

Velić: Domaćini smo i nadamo se pobjedi

Nakon još jedne tijesne završnice i poraza u gostima kod Cibone košarkaši Širokog WWin će na Pecari dočekati Zadar u okviru 7.kola ABA lige.

Ekipa Ante Nazora u prošlom kolu je napravila senzaciju kad je u gostima svladala jednu od najjačih momčadi lige, ekipu Cedevite, rezultatom 83:47. No, trener Širokog Ivan Velić toj utakmici ne bi pridavao veliku pozornost ali ističe da njegovu momčad čeka težak susret.

„Ne bih davao posebnu pozornost pobjedi Zadra kod Cedevite. Oni su ugodno iznenađenje lige, baš kao i nas, nitko ih nije deklasirao. Travis je njihov najbolji igrač i oko njega se vrti igra Zadra, međutim, pored njega tu su još iskusni Krasić i Kaštropil te odličan organizator Allen. Igrat ćemo protiv jakog protivnika no mi smo domaćini i imamo se pravo nadati pobjedi.“, rekao je Velić.

Upravo domaći teren i publika je velika prednost Širokog koji ima odličnu podršku s tribina, a Velić ističe da bi to moglo biti i presudno i da im podrška navijača puno pomaže.

„Očekujem dobru potporu s tribina koja može imati presudnu ulogu u ovoj utakmici. Momci su svojom borbenošću i pristupom u dosadašnjim utakmici zaslužili podršku i nadam se da ona neće izostati ni ovaj put.“, rekao je trener Širokog WWin.

Što se tiče igračkog kadra probleme sa ozljedom ima Ivan Ramljak koji je propustio posljednje treninge i do dana utakmice se neće znati hoće li moći nastupiti. Zanimljivo je da će u momčadi Zadra nastupiti njegov brat Marko Ramljak.

Spomenimo i to da s u svoj dolazak na Pecaru najavili i navijači Zadra, popularni „Tornado“, koji je i prijašnjih godina dolazio u Široki Brijeg podržati svoju ekipu.

Susret između Širokog WWin i Zadra na rasporedu je sutra, 3. studenog 2012., u dvorani na Pecari s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.