Velić: Igramo sa ozbiljnim protivnikom

Široki dočekuje Krku

Velić: Igramo sa ozbiljnim protivnikom

Široki WWin će u okviru 5.kola regionalne ABA lige sutra na Pecari ugostiti Krku.

Širokobriježani su u prošloj sezoni oba puta svladali aktualne slovenske prvake, no trener Velić ističe da je Krka ove puno bolja i jača, te da za pobjedu njegova momčad mora biti potpuno spremna.

„Rekao bih da je Krka jača nego prošle sezone, imaju iskusan i bolji roster nego lani. Stabilan su klub i financijski i po rezultatima i zato moramo biti potpuno spremni jer igramo sa ozbiljnim protivnikom.“, rekao je Ivan Velić.

Vjerojatno i najbolji pojedinac prošlogodišnje ekipe Širokog koja je bila hit ABA lige, iskusni Jakov Vladović, sutra će nastupiti na suprotnoj strani. Naime, Vladović je ovogodišnje pojačanje Krke i na kraju sezone je iz Širokog prešao u slovenskog prvaka.

Susret između Širokog i Krke na rasporedu je sutra, nedjelja 21. listopada, u GSD Pecara s početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti