Velić: Iz utakmice u utakmicu napredujemo

Široki gostuje kod Partizana

Velić: Iz utakmice u utakmicu napredujemo

Momčad Širokog WWin danas gostuje u Beogradu kod Partizana u okviru 4.kola ABA lige.

Širkobriježani su u dosadašnja tri kola ostvarili jednu pobjedu i to u zadnjem kolu kada su kod kuće nakon dva produžetka svladali mađarski Szolnoki.

Široki nikad nije svladao Partizan u gostima koji je favorit kod kuće kad igra protiv bilo koga, međutim, izabranici Ivana Velića sigurno ne idu s bijelom zastavom u Pionir nego pružiti što bolji otpor ekipi Duška Vujoševića i kao i u svakoj utakmici ukoliko se ukaže prilika za pobjedu pokušati ju iskorisiti.

„Dobro smo trenirali ovaj tjedan i vjerujem da ćemo protiv Partizana biti bolji nego protiv Szolnokija. Iz utakmice u utakmicu se vidi napredak u našoj igri i to nam daje optimizam.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić uoči puta u Beograd.

Susret između Partizana i Širokog WWin na rasporedu je večeras s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.