Velić: Morali smo igrati čvrsto
Ivan Velić

Karalić čestitao Širokom na zasluženoj pobjedi

Velić: Morali smo igrati čvrsto

Nakon večerašnjeg prvog susreta finala košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine, raspoloženje u dva tabora bilo je, razumljivo, različito.

"Čestitke Širokom na zasluženoj pobjedi. Mi smo samo na momente pokazali volju i želju da igramo. Lako smo primali poene na skoku u napadu", rekao je nakon susreta trener Igokee Drago Karalić.

"Pucali smo loše slobodna bacanja. Imamo tim koji se može dići u ova dva dana i da bolje odigramo u Aleksandrovcu, te da pokušamo pobijediti. Imamo priliku da izjednačimo rezultat, a onda da prebacimo pritisak na Široki", dodao je Karalić.

"Očekivali smo ovakvu utakmicu, jer znamo kvalitet Igokee. Ušli smo malo slabije u susret, ali mi je drago da smo morali kroz 40 minuta igrati čvrsto. Drago mi je što je utakmica bila borbena sa obje strane. Sad idemo u Aleksandrovac da odigramo što bolje znamo, pa ćemo vidjeti šta će biti", kazao je trener Širokobriježana Ivan Velić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.