Velić: Moramo biti koncentrirani cijelu utakmicu

Široki pod imperativom pobjede

Velić: Moramo biti koncentrirani cijelu utakmicu

Momčad Širokog WWin sutra će na Pecari u okviru 15.kola ABA lige ugostiti makedonski MZT Skopje.

Ovaj susret će biti humanitarnog karaktera i sav prihod od ulaznica ići će za pomoć Mia Lani Knezović iz Vukovara, te Domu „Marija naša nada“ iz Širokog Brijega koji se brine za djecu sa posebnim potrebama. Kako su rekli na Pecari, zbog toga na ovom susretu neće važiti Vip i godišnje ulaznice i mole sve gledatelja da dođu u što većem broju i podrže i momčad i ovu akciju.

Prvi susret ove dvije ekipe u okviru 2.kola lige završio je pobjedom MZT-a rezultatom 63:59. Široki je u tom susretu dobro odigrao i u neizvjesnoj završnici  izgubio utakmicu.

Makedonci su od tada promijenili trenera i par igrača nakon čega su svoju razinu igre podignuli i ostvarili par važnih pobjeda.

„Težak je ritam, igramo tri utakmice u tjedan dana. Igrat ćemo kao i uvijek kod kuće, agresivno i pokušati kontrolirati skok. Moramo biti koncentrirani svih 40 minuta.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić na današnjoj konferenciji za medije.

„Dolazi nam ekipa koja je promjenom trenera i nekoliko igrača razinu svoje igre podigne na jedan veći nivo. Igraju jako dobro, bit će teška utakmica. Mi smo pod imperativom pobjede i tako ćemo se i postaviti na terenu. Ukoliko budemo pravi tokom cijele utakmice i odigramo kao uvijek kod kuće vjerujem u pobjedu.“, rekao je trener Širokog.

„Slažem se sa trenerom, bit će jako teško. Ja bih želio samo pozvat navijače da nas podrže jer će nam trebati njihova podrška koja nam puno znači.“, rekao je najbolji igrač Širokog i MVP lige Darko Planinić.

„Svjesni smo značaja  utakmice i imperativa pobjede. Pripremamo se maksimalno ozbiljno i svi će igrači na terenu dati svoj maksimum sigurno i ja sam uvjeren da ćemo doći do pobjede.“, rekao je Marko Šutalo.

Susret između Širokog WWin i MZT-a na rasporedu je sutra, nedjelja 23. prosinca, sa početkom u 17:00 sati u dvorani na Pecari.

Kao što smo već pisali ovog tjedna, ovaj susret će biti posljednji za Darka Planinića koji će preći u Maccabi nakon što su se dva kluba dogovorila oko transfera. Njegovim odlaskom momčad Širokog će sigurno puno izgubiti ali na Pecari su već krenuli u potragu za nova tri igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.