Velić: Možemo odigrati korektno

Široki gostuje u Tel Avivu

Velić: Možemo odigrati korektno

Momčad Široki WWin jučer ujutro otputovala je za Tel Aviv gdje ih očekuje susret u okviru ABA lige protiv Maccabia.

Širokobriježani su u prošlom kolu došli do devete pobjede pobijedivši Cibonu na Pecari što im je bila četvrta pobjeda za redom.

„Očekuju nas dvije jake utakmice u par dana. Mislim da će biti dobra utakmica protiv Maccabia, u dobrom smo naletu i idemo dati sve od sebe i pokušati iznenaditi.“, rekao je Butorac.

Trener Velić je bio zadovoljan onim što su njegovi izabranici pokazali u dosadašnjem dijelu ABA lige i vjeruje da njegova momčad može i bolje do kraja sezone.

„Pohvalio bih ekipu kako raste iz dana u dan. Utakmica sa Cibonom je puno donijela ali su igrači mentalno bili čvrsti i sad smo u tom segmentu na dobroj razini, a to nam je predstavljalo probleme na startu.“, rekao je Velić o dosadašnjem dijelu lige i osvrnuo se na utakmicu sa Maccabiem:

„Sa Maccabiem ipak igramo u malo drugačijem sastavu jer u prvoj utakmici nije igrao Jakov i imali smo dosta problema sa njihovim presingom pa očekujemo da će s Vladovićem to bolje izgledat. Oni imaju kvalitetu koja je neosporna ali mislim da možemo korektno odigrati.“

Ekipa Širokog će nakon Izraela odmah na sljedeće gostovanje u Kragujevac gdje ih očekuje momčad Radničkog. To je susret 15.kola koji je odgođen za 31.siječnja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.