Velić: Nadam se da ćemo slaviti

Druga polufinalna utakmica

Velić: Nadam se da ćemo slaviti

Prošli vikend odigran je pevi polufinalni susret između Široki TT Kabela i Mladosti iz Mrkonjić Grada u kojem su slavili Širokobriježani rezultatom 90:72.

Bila je to jedna dosta zanimljiva i neizvjesna utakmica. Neizvjesna barem do zadnje četvrtine kada su izabranici Ivana Velića ubacili u brzinu više i otišli na +20 te utakmicu lagano priveli kraju.

Večeras je na rasporedu i druga utakmica koja će se igrati u Mrkonjić Gradu. Posljednji susret koje su ove dvije momčadi odigrale u Ligi 6, kada je Široki gostovao kod Mladosti, završio je pobjedom izabranika Gorana Sladojevića.

U slučaju pobjede za momčad Ivana Velića to bi značilo ulaz u finale dvokorakom gdje ih čeka Igokea, koja je sinoć i u drugom susretu slavila protiv Borca.

„Idemo u Mrkonjić da pokušamo dobiti utakmicu i dvokorakom ući u finale i nadam se da ćemo to i uspijeti. A ako i ne uspijemo, imamo odlučujuću utakmicu na svom parketu.“, rekao je uoči ove utakmice trener Širokog Ivan Velić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije