Velić: Ne bježimo od uloge favorita
Klupa Široki TT kabeli

Široki dočekuje Čapljinu u prvoj polufinalnoj utakmici

Velić: Ne bježimo od uloge favorita

HKK Široki TT Kabeli je momčad koja je na kraju Lige 6 završila na prvom mjestu te tako osigurala prednost domaćeg terena u polufinalu i finalu.

Momčad Ivana Velića ostvarila je 8 pobjeda uz 2 izgubljena susreta, ona od sarajevske Bosne u Sarajevu (85:75) i od Igokee u Aleksandrovcu (72:71)

Širokobriježani su u posljednjem kolu Lige 6 na Pecari bili bolji od Zrinjskog rezultatom 94:79 te su tom pobjedom potvrdili vodeću poziciju.

Protivnik u polufinalnoj seriji bit će im momčad Čapljine koja je u odlučujućoj utakmici u Čapljini pobijedila ekipu Slobode rezultatom 97:88.

Obje utakmice između ove dvije momčadi u okviru Lige 6 pripale su Širokom koji je u Čapljini slavio rezultatom 61:72, dok je na Pecari slavio sa 77:61.

„Sigurno da će kao i sve dosadašnje utakmice, u kojima smo mi apsolutni favoriti, i ova biti teška iz razloga što takve ekipe traže dodatne motive da se protiv Širokog pokažu. U dobrom su ritmu, psihički su rasterećeni, međutim, mi igramo kući i ne bježimo od uloge favorita ali moramo igrati 40 minuta koncentrirano i na visokoj razini.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić za Sportsport.ba.

Iako su bili upitni Chester Mason,a  posebno Ivan Grgat zbog nedavne ozljede, oba igrača će se naći u momčadi. A trener Velić je posebno istakao Grgata koji je unatoč ozljedi odlučio igrati i pomoći svojoj ekipi da ostvari zacrtane ciljeve.

„Što se tiče ekipe bit ćemo kompletni. I Grgat će biti u momčadi, on je izrazio želju da igra unatoč ozljedi, što dovoljno pokazuje o kakvom se igraču, profesionalcu i čovjeku radi i kakvo je stanje u našoj momčadi, što je za svaku pohvalu.“, rekao je Velić za kraj.

Prva polufinalna utakmica između Širokog i Čapljine igra se večeras u dvorani na Pecari s početkom u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti