Velić: Neće biti tako lako
Trener Širokog Ivan Velić

Zrinjski gostuje kod vodeće momčadi lige

Velić: Neće biti tako lako

HKK Široki TT Kabeli su u subotu doživjeli svoj drugi poraz za redom. Nakon poraza u Sarajevu, momčad Ivana Velića gostovala je u Aleksandrovcu gdje je poražena minimalnom razlikom 72:71.

Široki je odigrao utakmicu bez nekoliko igrača, Mason i Longin su ostali kod kuće radi ozljeda, a u igru nije ulazio ni Ivan Grgat.

Ipak, i bez tih igrača Velićevi izabranici su pružili jako dobru igru i jedan šut je odlučivao o pobjedniku.

Međutim, Širokobriježani su unatoč porazu ostvarili cilj u Ligi 6, a to je prvo mjesto i bez obzira na rezultat u današnjoj utakmici protiv Zrinjskog iz Mostara, momčad s Pecare će u play off sa prve pozicije što joj donosi prednost domaćeg terena i u polufinalu i u finalu.

„U Aleksandrovcu smo igrali malo drugačije jer smo bili bez Masona, Grgata i Longina. Igrali smo na širinu i na šut za tri poena što smo dobro kažnjavali. Dobar smo posao odradili s te strane, međutim, na kraju ta trica nije upala i sigurno je da bi zadovoljstvo bilo veće ali i ovako sam zadovoljan. Ponovno smo igrali sa puno mladih koji su pokazali da sve bolje napreduju i da se na njih može osloniti.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić za SportSport.ba.

Široki će večeras ugostiti momčad Zrinjskog. Prva utakmica igrana u Mostaru pripala je Širokobriježanima koji su slavili rezultatom 83:73.

„Teško je igrati utakmice koje su po mnogima dobivene. Neće biti tako lako jer ako ne uđeš maksimalno u utakmicu možeš se mučiti cijelo vrijeme. Respektiramo ih ali ne bježimo od uloge favorita, a na kraju krajeva moramo završiti ovu Ligu 6 sa pobjedom.“, rekao je Velić o  večerašnjem protivniku.

Utakmica između HKK Široki TT Kabela i HKK Zrinjskog igra se večeras u dvorani na Pecari s početkom u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije