Velić očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu

Zagreb gostuje na Pecari

Velić očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu

Momčad Široki TT Kabela večeras će u dvorani na Pecari ugostiti momčad Zagreba u okviru 8. kola NLB lige.

Ovo će biti prva utakmica u seriji od tri koje će Širokobriježani odigrati na Pecari jer je u 9.kolu zamijenjeno domaćinstvo sa češkim Nymburkom.

Ove tri utakmice za redom, koje će Široki odigrati kod kuće, bit će  važne ali sigurno da o njima ne ovisi budućnost momčadi s Pecare kao ni kluba što je istakao i trener Velić.

„O momčadi Zagreba ne treba trošiti puno riječi, respektiramo ih i uvažavamo, međutim, mi kod kuće igramo dobro i nadam se da ćemo tako odigrati i u ovoj utakmici. Zagreb ima iskusne igrače, dobro igraju ali i mi imamo svojih prednosti. Zagreb je na papiru jači i kvalitetniji od nas ali trebat će se dobro oznojiti da nas pobijede na Pecari. Očekujem jednu tešku i neizvjesnu utakmicu.“, rekao je trener Širokobriježana Ivan Velić.

„Mislim da je Zagreb najteža momčad od ove tri s kojima igramo seriju utakmica kod kuće. Dobro su posložena momčad ali ako mi odigramo kao što smo igrali protiv Partizana, Budućnosti i Cedevite i dođemo u egal završnicu, na kraju svašta može biti, a nadam se našoj pobjedi.“, rekao je kapetan Širokog Šime Špralja.

Trener Velić ima malih problema oko momčadi jer se ovaj tjedan ozlijedio Dalibor Peršić i on neće konkurirati za utakmicu sa Zagrebom.

Utakmica između Široki TT Kabela i Zagreba igra se večeras sa početkom u 20:15 sati u dvorani na Pecari uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.