Velić: Odigrali smo odlično

NLB liga

Velić: Odigrali smo odlično

Široki Eronet odigrao je posljednju utakmicu u ovosezonskoj NLB ligi na Pecari i pred oko 1500 gledatelja deklasirao ekipu FMP-a koja se dobro držala tek u prvom poluvremenu.

Trener gostiju Vlado Đurović nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika i pohvalio je Širokobriježane dok je trener Širokog Velić bio prezadovoljan onim što su njegovi momci pokazali.

„Zaslužena pobjeda Širokog koji je odigrao izvanrednu obranu i kad su vodili preko dvocifrene razlike ginuli su na terenu, a moji igrači su se predali čim Raduljica i Čović nisu putovali s nama i konkurirali za ovaj susret. Izvinjavam se gledateljima na našoj lošoj predstavi. Hvala domaćinima što su nam izašli u susret oko termina. Sve je bilo korektno, gostoprimstvo, sve fantastično, publika je bila odlična iako znam da bi bilo sigurno više ljudi da nije ovaj termin. Mi se moramo pojačati jer s ovom ekipom nećemo izboriti NLB ligu i sljedeće godine“, rekao je Đurović.

„FMP je puno jača ekipa nego što su večeras odigrali. Zadovoljan sam pristupom i pobjedom, odigrali smo odlično, držali smo skok i uspjeli da spriječimo kontre gostiju.Igrači su pristupom pokazali privrženost klubu i navijačima i pravi su profesionalci, svi do jednog. Odigrali smo timski i zasluženo slavili“, rekao je Velić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.