Velić: Odigrali smo vrhunski

Izjave trenera nakon utakmice

Velić: Odigrali smo vrhunski

Široki Eronet večeras je pred oko 3000 svojih navijača porazio Cedevitu rezultatom 88:74 i tako se revanširao za poraz u produžetku u prvom dijelu sezone.

Junak ove utakmice bio je Chester Mason koji je ostvario nevjerojatan i rijedak učinak, 27 koševa, 18 skokova i 8 asistencija što mi je donijelo valorizaciju 57.Štemberger, Grgat i Mileković su postigli po 13 koševa, Puljko je dodao 11, dok je kod gostiju najbolji bio Kaštropil sa 18 koševa i 11 skokova.

Naravno, trener Širokog Brijega Ivan Velić bio je zadovoljan izvedbom svojih izabranika dok s druge strane, trener Cedevite Slobodan Subotić nije bio nikako zadovoljan.

„Mi smo gubili i sa više razlike neke utakmice, ali smo tada pokazivali želju, borbenost i pružili smo otpor. Ovo što smo večeras pokazali je za svaku kritiku. Bili smo katastrofalni i bez koncentracije. Čestitam Širokom, borili su se i bodrili jedan drugog kao da se igra za prvaka i zasluženo su slavili“, rekao je nakon utakmice trener Cedevite Slobodan Subotić.

„Jako sam sretan zbog pobjede. Odigrali smo vrhunski, koristili smo 10 igrača, išli smo da s jednom agresijom i visokim ritmom slomimo Cedevitu i to smo i uspjeli. I ovaj put je tim pobijedio, kao i do sada, i ne volim nikoga izdvajat ali večeras moram spomenuti Štembergera koji je uštopao Baždarića. Naravno, Chester je odigrao odlično, Grgat je u 20 minuta odradio dosta posla, mladi su odigrali isto jako dobro, točno onako što smo od njih i tražili. Momci se trude i daju sve od sebe i na treningu i na utakmici i zaslužuju pobjede“, rekao je nakon utakmice trener Širokog Eroneta Ivan Velić.

Sljedeće kolo igra se već za četiri dana, a Široki Eronet će ugostiti FMP, dok Cedevita dočekuje Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti