Član KK Burch za SportSport.ba

Velić: Ovo utakmica nam je dobra za samopouzdanje

S. Mlaćo

U 20. kolu A-1 lige naše zemlje košarkaši Burcha savladali su danas KK Promo iz Donjeg Vakufa 85:75.

Nakon prve četvrtine bilo je 24:19, ali se gosti nisu predavali te se na pauzu odlazi sa samo poenom prednosti za domaće (42:41).

U drugom poluvremenu Burch ipak uspjeva se odvojiti te na kraju slavi 85:75. Još jednu sjajnu partiju u redovima domaćih pružio je Mirza Velić.

"Prije svega želim da se zahvalim saigračima, treneri i Upravi, te mogu reći da sam zadovoljan s obzirom da nam se uskoro bliži play off. Ovo nam je dobra utakmica za samopuzdanje. Iduće sedmice nam slijedi pauza, a nakon toga utakmicu protiv Gradine iz Tešnja. Oni su posljednja ekipa na tabeli, ali to nam ne daje za pravo da možemo napraviti kiks", kazao je Velić za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi