Velić: Spremni smo odigrat dobru utakmicu

Olimpija gostuje na Pecari

Velić: Spremni smo odigrat dobru utakmicu

Široki WWin će u 12.kolu ABA lige dočekati Olimpiju na Pecari u ponedjeljak zbog utakmice Ljubljančana u Euroligi.

Širokobriježani su svjesni da ih očekuje težak susret i da igraju protiv jake momčadi, međutim ,vjeruju da mogu do pobjede uz maksimalan angažman, koncentriran napad i dobru obranu.

„Imali smo nekih problema sa ozljedama prošli tjedan i sada je najvažnije da su ozljede iza nas. Mislim da smo spremni odigrati dobru utakmicu. Moramo držati obranu na visokom nivou jer je Olimpija po valorizaciji i postignutim poenima u vrhu lige.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić.

„Dolazi nam euroligaš, jako težak i kvalitetan protivnik, međutim, nismo bez šansi. Uz podršku navijača koja nam je jako važna i uz maksimalni pristup svih igrača možemo do pobjede.“, rekao je Velić.

Susret je na rasporedu u ponedjeljak, 10. prosinca, u dvorani na Pecari s početkom u 20:30
sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.