Velić: Teška utakmica za nas

Široki ima problema sa kadrom

Velić: Teška utakmica za nas

Momčad Široki TT Kabela večeras će u Sloveniji odigrati prvu utakmicu drugog dijela NLB lige protiv Krke.

Posljednje kolo, u staroj godini, momčad Ivana Velića uspješno je odradila te ostvarila gostujuću pobjedu u Zadru.

Momčad Krke uz Široki je svakako najugodnije iznenađenje lige jer je i jednima i drugima prognozirana teška borba za ostanak, ali ove momčadi se nakon prvog dijela nalaze među pet ekipa sa ostvarenih 8 pobjeda, te 5 izgubljenih utakmica.

Krka je također jedina momčad koja je uspijela slaviti na Pecari.

„I mi i Krka smo svrstavani u „otpisane“, međutim, i mi i oni smo hit prvenstva što me raduje. Bit će ovo za nas jako teška utakmica jer je Krka jaka momčad, a uz to imamo problema sa kadrom. Grgat je bio virozan, Špralja ima ozljedu ruke, a i mladi Barać se žali na bolove u kuku. Izostanak trojice igrača za nas je velik hendikep.“, rekao je uoči utakmice Ivan Velić.

„Moramo pokušati  nametnuti naš stil igre, nećemo se unaprijed predavati. Pokušat ćemo ponoviti igru iz Zadra u posljednjem kolu, iako Krka je jača momčad od Zadra, a mi smo još i oslabljeni.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.