Velić: Treba nam podrška publike
Velić: "Cibona je postala agresivnija i rastrčanija"

Viroza „pokosila“ momčad Širokog

Velić: Treba nam podrška publike

U okviru 15.kola NLB lige na Pecari će gostovati zagrebačka Cibona.

Gosti će u ovom susretu biti sa nešto izmijenjenim kadrom za razliku od prve utakmice ove dvije kipe u prvom dijelu sezone. Podsjetimo, Cibona je u tom susretu slavila rezultatom 83:72, a rezultat je bio neizvjestan sve do posljednje minute kada se Cibona uspijeva odvojiti i na kraju slaviti.

Za razliku od te utakmice, u redovima Cibone nema više Marcusa Johnsona, Maria Delaša, Drage Pašalića i trenera Zdravka Radulovića, a novopridošli su Gordan Giriček i trener Dražen Anzulović.

Širokobriježani su uz Krku jedina momčad koja nije imala promjena u kadru pa će tako dočekati Cibonu u istom sastavu kao i na početku sezone i njihovog prvog međusobnog susreta.

„Ciboni gori pod nogama i svaka utakmica im je biti ili ne biti. Promijenili su trenera koji je uveo neke nove stvari, dobili su Giričeka i redom su svi hrvatski reprezentativci, bilo mlađih selekcija ili A vrste i imaju odličnog trenera. Međutim, mi imamo svoju igru koju moram nametnuti i svakako da idemo na pobjedu.“, rekao je trener Širokog Ivan Velić.

„U prošlom kolu, protiv Krke, smo odigrali dobro i svi koji su pratili taj susret su se složili da smo ekipa koja je gore bila najbliže pobjedi od svih ostalih. “, rekao je Velić, te se požalio na ozljede: „Imamo problema sa virozama, kako kod trenera tako i kod igrača. Na zadnjem treningu zbog viroze nisu bili Morović i Planinić. Svaki nedostatak i jednog igrača za nas je hendikep.“

Trener Širokog se osvrnuo i na utakmice Cibone protiv Hemofarma u prošlom kolu koju su izabranici Dražena Anzulovića izgubili rezultatom 74:84.

„Cibona nije loše odigrala u toj utakmici bez obzira što je izgubila. Postali su agresivniji i rastrčaniji, a igraju i dobru obranu. Nama treba velika podrška publike da odigramo što bolje.“, rekao je Velić za kraj.

Utakmica između Širokog i Cibone igra se u nedjelju 9. siječnja u dvorani na Pecari s početkom u 17 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.