Velić: Više od ovog nismo mogli

Trener Širokog nakon poraza u Kragujevcu

Velić: Više od ovog nismo mogli

Široki Eronet poražen je u 23.kolu NLB lige na gostovanju u Kragujevcu od domaće momčadi Radničkog.

Širokobriježani su odigrali dobro prvu i četvrtu dionicu, drugu su odigrali odlično te domaćinima dopustili postizanje tek 8 koševa dok su u trećoj u potpunosti podbacili te postigli samo 5 koševa.

Treba spomenuti i to da je momčad Ivana Velića bila oslabljena ne igranjem četiri igrača. Već od ranije van stroja do kraja sezone je Jurica Ružić, Siriščević ima problema s leđima, mladi Ramljak je operirao meniskus, a najnoviji na listi ozlijeđenih je kapetan momčadi sa Pecare Šime Špralja koji ima problema sa zadnjom ložom.

Na kraju su Širokobriježani poraženi rezultatom 71:61 i sigurno da se poraz treba tražiti u lošoj trećoj dionici što je istaknuo i trener Ivan Velić.

„Radnički je zasluženo pobijedio. Zadovoljan sam samo prvim poluvremenom, a odlučujuća je bila treća četvrtina u kojoj nismo adekvatno odgovorili na igri domaćina. Pokušali smo se nositi sa domaćinima ali nažalost nismo uspjeli. Došli smo ovdje bez četiri igrača i mislim da više od ovog nismo ni mogli. Hvala Radničkom na gostoprimstvu i na atmosferi u dvorani“, rekao je trener Širokog Eroneta Ivan Velić nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije