Velić: Zlatorog nije za podcijeniti

Širokobriježani kompletni

Velić: Zlatorog nije za podcijeniti

Momčad Široki WWin u okviru 6. kola ABA lige gostuje u Sloveniji kod Zlatoroga.

Malo je nedostajalo da Široki u prošlom kolu napravi veliko iznenađenje i pobjedi Cibonu u Zagrebu, no bodovi su ostali u Draženovu domu. Iako su bili u minusu od 18 koševa, izabranici Ivana Velića samo minutu prije kraja dolaze na egal 68:68, međutim do kraja nije bilo dovoljno koncentracije ali i iskustva pa Cibona dolazi do pobjede.

Dva dosadašnja gostovanja u Sloveniji bili su uspješni za Široki jer je oba puta slavio, prvi put protiv Heliosa, a drugi protiv Krke. S druge strane Zlatorog još nema niti jednu pobjedu i u ovoj utakmici sigurno imaju imperativ pobjede.

„Svjesni smo da će domaćin dati maksimum da dođe do pobjede, nisu oni momčad za podcijeniti. Naš recept za pobjedu je poznat, dobra i čvrsta obrana i strpljiv napad. Ukoliko ne budemo imali izgubljenih lopti kao protiv Cibone možemo se nadati povoljnom rezultatu. Ova utakmica je važna i za nas koliko i za Zlatorog.“, rekao je Ivan Velić.

Trener  Širokog imao je dosta problema s ozljedama u svojoj momčadi, a to se prvenstveno odnosi na prvog razigravača Jakova Vladovića koji još nije odigrao niti jednu utakmicu, a da je bio u punom trenažnom procesu. Uz to, prošli tjedan se ozlijedio kapetan i dosadašnji prvi playmaker Josip Naletilić ali kako stvari sad stoje naš predstavnik će u Laškom biti kompletan.

„Svi igrači su zdravi i maksimalno spremni i to nam daje dodatnu sigurnost. Pobjeda bi za nas bila veliki korak, kako za bijeg s dna ljestvice i posljednjeg mjesta koji donosi eliminaciju, tako i za borbu sa Slovenijom za koeficijent i s pobjedom bi  stekli realne izglede da do kraja osiguramo dva predstavnika za BiH.“, rekao je trener Širokog.

Utakmica između Zlatoroga i Širokog WWin je na rasporedu večeras s početkom u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije