Veliki preokret u HKK Grude - Premijer Liga ipak će se igrati u Grudama?

Veliki preokret u HKK Grude - Premijer Liga ipak će se igrati u Grudama?

Nakon što je SportSport.ba objavio da su HKK Grude skoro pa definitivno odustale od košarkaške Premijer lige Bosne i Hercegovine, a da je to za njima učinilo Posušje, ime HKK Čapljine dovelo se u kontekst kao najizglednijeg novog sudionika elitnog ranga bh košarke. 

Čapljinci su trebali ući u suradnju sa HKK Zrinjskim koji bi im logistički i financijski pomogao u iznošenju tereta sezone. Kako danas saznajemo, u Grudama se opet rodila nada i prigoda da se zaigra PL a u prilog tome govori informacija da su u proteklih par dana u Grude došla tri, zasada još uvijek neimenovana pojačanja koja su navodno pristigla da bi se klub u što boljem svjetlu predstavio u Premijer ligi BiH.

Konačna i definitivna odluka bit će donesena sutra kada će ponovno zasjedati uprava kluba i kada ćemo znati hoće li Gruđani zauzeti svoje izboreno mjesto u PL, ili će to biti HKK Čapljina ili pak netko treći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi