Trener KK Radnik nakon meča

Vicentić nezadovoljan željom i energijom

Trener KK Radnik Branislav Vicentić nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo jer je njegova ekipa večeras poražena u Sarajevu od Bosne Royal rezultatom 75:56.

Njegova ekipa nije igrala dobro, a Vicentić je nakon meča bio nezadovoljan što tim nije pokazao želju i energiju za pobjedom.

"Čestitam ekipi Bosne koja je zasluženo pobijedila. Od prve do posljednje minute su igrali sa većom željom i energijom. To je ono što je nama trenutno problem, ta neka želja i energija. Ako nemate želju da igrate protiv Bosne u Skenderiji, onda ne znam protiv koga trebate da igrate da bi pokazali želju. Pred nama je težak period rada i oporavka, ali nadam se da ćemo se veseliti na kraju sezone", rekao je Vicentić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi