Vladimir Dašić ipak neće u Cedevitu

Nije na vrijeme potpisao ugovor

Vladimir Dašić ipak neće u Cedevitu

Iako smo jučer pisali da će Vladimir Dašić pojačati Cedevitu, to se neće desiti. Potvrdio je to danas na press konferenciji Aco Petrović trener Cedevite.

Dašić je imao ponudu na stolu od tima iz Zagreba, ali na nju nije odgovorio, tako da reprezentativac Crne Gore neće u tim našeg selektora Petrovića.

 

"S obzirom da je desetak dana imao ponudu na stolu, a recimo da je rok bio jučerašnji dan, kako nije stigao potpisani ugovor, mi smo odustali od njegove realizacije iz jednostavnog razloga što smatramo da Mašić može odigrati na poziciji četvorke onoliko koliko smatram da Šuput treba odmarati. Ukoliko se ne desi nešto spektakularno, to bi trebao biti roster za nastavak sezone," rekao je Aco Petrović na press konferenciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.