Vladimir Dašić na probi u Zadru

Pokušat će se nametnuti treneru Nazoru

Vladimir Dašić na probi u Zadru

Nekoć velika nada crnogorske i europske košarke Vladimir Dašić nekoliko slijedećih dana boravit će u Zadar u kojem će odraditi nekoliko probnih treninga i pokušati se izboriti za ugovor u ovom hrvatskom ABA ligašu.

208cm visoki krilni igrač u svojoj je karijeri nastupao za klubove kakvi su Real Madrid, Gran Canaria, Lottomatica Roma te Bešiktaš dok je u ABA ligi nastupao za matičnu Budućnost i ljubljansku Olimpiju.

Posljednji klub ovog 30-godišnjaka bio je Aek Larnaca s Cipra gdje su mu u travnju prošle godine popucali prednji križni ligamenti u koljenu što je vjerojatno i najteža ozljeda koja može zadesiti košarkaša. Crnogorac je godinu i pol dana bio izvan košarke i Zadar vidi kao sjajnu priliku da se vrati na košarkašku mapu regije i Europe. Bude li sve dobro prošlo od ove suranje koristi će imati i Zadar a i sam igrač. Dašić je jedno vrijeme uz Bojana Bogdanovića proglašavan najvećim telentom europske košarke no nikada nije do kraja iskoristio svoj veliki potencijal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi