Vladović pogodio za pobjedu
Junaci Širokog u Čapljini, Jakov Vladović (5) i Coleman Collins(33)

Double-double Colemana Collinsa

Vladović pogodio za pobjedu

Odličnu i neizvjesnu utakmicu odigrali su večeras Čapljina i Široki WWin u kojoj je momčad s Pecare slavila tricom Vladovića sa zvukom sirene za 64:67.

Scenarij iz prošle sezone dogodio se i ove. Naime, Širokobriježani su i tada slavili pogotkom sa zvukom sirene sa 9 metara bivšeg kapetana Šime Špralje, ovaj put za Čapljince je bio koban Jakov Vladović.

Čapljina je na startu povela ali Široki na krilima raspoloženog Collinsa  radi seriju 12:2. Čapljina uzvraća slično serijom 14:3 te odlazi na vodstvo 18:15 na kraju prve dionice.

U nastavku momčad s Pecare ponovno preokreće rezultat u svoju korist te dolazi do vodstva 24:18 ali ponovno neobjašnjivo staju te dopuštaju Čapljincima da u potpunosti preokrenu susret i serijom 17:0 odu na mirnih 35:24 na poluvremenu.

Nevjerojatno je da Širokobriježani u tih posljednjih 7 minuta do kraja poluvremena nisu uspjeli da postignu niti jedan koš.

U nastavku je Čapljina nastavila u istom ritmu i prednost nad ekipom Širokog je bila i +16, međutim, do kraja ove dionice Široki ubacuje u brzinu više i u posljednju dionicu se ulazi sa prednošću Čapljine 47:45. U posljednje četiri minute treće dionice Čapljinci više od 4 minute nisu postigli koša,a Široki serijom 11:0 smanjuje prednost na samo -2.

Ponovno je Široki u posljednjoj dionici koševima Peršića i Collinsa došao do vodstva od 47:50 ali Čapljinci se ne predaju. Igra se koš za koš, a kad je Ramljak poentirao za 59:63, 50 sekundi do kraja, izgledalo je da će Široki doći do pobjede, no do kraja prava drama.

Prvo Brkić pogađa za 61:63, pa Collins samo 7 sekundi do kraja pogađa jedno bacanje za 61:64, a onda Ramljak radi faul na Jagodić Kuridži prilikom šuta za tri poena.

Najbolji pojedinac Čapljinaca pogađa sva tri bacanja za izjednačenje 64:64 na 3 sekunde do kraja, a Velić zove time out. Vladović uzima loptu u svoje ruke i sa zvukom sirene pogađa za pobjedu svoje momčadi 64:67 na vrućem i teškom terenu u Čapljini.

Odlično raspoložen kod pobjedničke momčadi bio je Coleman Collins koji je ostvario double-double učinak od 20 koševa i 15 skokova uz 3 asistencije, Ramljak je dodao 15 koševa,a junak Vladović je imao učinak od 12 koševa uz 6 asistencija.

Kod domaćina je najraspoloženiji bio Jagodić Kuridža sa 18 koševa i 9 skokova, Brkić je dodao 10, te Kovačević 13 koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti