Vlašić: Bili smo dobri kada je najviše trebalo
Hrvoje Vlašić ima problema s ozlijeđenim košarkašima ali izrazio je zadovoljstvo trijumfom u Bratuncu.

Trener HKK Zrinjski nakon teške pobjede u Bratuncu

Vlašić: Bili smo dobri kada je najviše trebalo

Tešku pobjedu izvojevali su košarkaši HKK Zrinjskog sinoć protiv neugodne momčadi Bratunca. Igrali su domaći dobro i imali su svoje prilike za slaviti protiv prvaka međutim inspiracija Ivana Miličevića bodove je preusmjerila u Mostar.

Mostarski tim je opet načet ozljedama, sinoć se nakon pauze u tim vratio Marko Ramljak kojem je dozirana minutaža a još nije poznato kad će se na parket vratiti Sven Smajlagić. Trener Plemića Hrvoje Vlašić bio je zadovoljan upisanim bodovima a za SportSport.ba otkrio je da svojim košarkašima nije zamjerio trenutke lošije igre sinoć upravo zbog situacije s ozljedama te nakupljenog umora.

"Zadovoljan sam pobjedom protiv dobrog i motiviranog domaćina. Još uvijek smo nekompletni i dosta smo se mučili te rotirali dosta u sinoćnjoj utakmici. Polako smo uvodili Ramljaka nakon ozljede i normalno da nismo igrali dobro u kontinuitetu kroz cijelu utakmicu. Međutim,  odigrali smo dobro kad je trebalo i time moram biti zadovoljan. Partijama Miličevića, Todorovića i Pandurića kao i činjenicom da su neke minute dobili i igrači koji nisu bili u prvom planu sam također zadovoljan. istakao bih i da je naš košarkaš Denis Milinović sinoć dobio svoje prve seniorske minute" - rekao je trener Plemića Hrvoje Vlašić nakon teško izvojevane pobjede u Bratuncu. Pred košarkašima Zrinjskog u četvrtak je domaća utakmica s Rogaškom u okviru trinaestog kola ABA 2 lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi