Trener HKK Zrinjski

Vlašić: Naletili smo na najtežeg protivnika

S. Mlaćo

Iako su dali sve od sebe, košarkaši Zrinjskog večeras protiv Igokee nisu mogli više od časnog poraza.

 Tim iz Aleksandrovca opravdao je ulogu favorita, te zasluženo izborio prolaz u finale. 

U HKK Zrinjski i pored poraza nisu bili nezadovoljni. 

"Čestitke Igokei na zasluženoj pobjedi, a nismo kompletni od početka godine i to nas prati od početka godine. Krivo mi je što smo naletili na ovako jakog protivnika, ali mi je sa druge strane drago jer ćemo se za mjesec dana nadam se sastati u Ligi 6. Za nas je ovo dobra utakmica i dobar pokazaelj gdje smo i šta smo", kazao je trener HKK Zrinjski Hrvoje Vlašić. 

"Mislim da će sutra biti jedno zanimljivo finale. Nama je drago što smo se našli tu, a naišli smo na najjačeg mogućeg protivnika. Što se tiče finala, Igokea je možda za mrvicu agresivnija i čvršća, ali to ne mora značiti. Ne bih se upuštao u prognoze, nisam dobar kladioničar", dodao je Vlašić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi