Vlašić: Očekujem pravu ligašku utakmicu

Trener Zrinjskog pred susret

Vlašić: Očekujem pravu ligašku utakmicu

Nakon pobjede nad Studentom u Ligi 11 te pobjede nad Bosnom u ABA ligi 2 pred košarkašima Zrinjskog nema puno odmora već sutra ih očekuje teško gostovanje kod ekipe Mladosti koja se ove godine pojačala sa mnogo kvalitetnih igrača.

“Putujemo u goste ambicioznoj momčadi Mladosti, koja ima kvalitet i koja je vodila gotovo cijelu utakmicu u Kaknju i izgubila u prvom kolu lige 11. Pojačali su se ove godine promjenili su dosta igrača, a na neki način najveća opasnost prijeti od Aleksića, bivšeg igrača trebinjskog Leotara te dvojce igrača ispod koša Majića i Kneževića. Mi pripremamo utakmicu do zadnjeg detalja i dat ćemo sve od sebe. Očekujem jednu pravu ligašku utakmicu.” kazao je Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski.

Utakmica između KK Mladost i HKK Zrinjski igra se sutra (subota) sa početkom u 19sati u SD Mrkonjić Grad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi