Voditelj napravio neviđenu komediju: Treneru, kako se zovete? A, igrač?

Zanimljiva scena nakon meča

Voditelj napravio neviđenu komediju: Treneru, kako se zovete? A, igrač?

M. Šljivak

Komične scene desile su se na press konferenciji nakon utakmice FIBA Europa Cupa između finske Kataje i Legije iz Varšave.

Domaći tim je slavio rezultatom 112:105, a nakon utakmice je voditelj press konferencije napravio pravi haos pogrešnim predstavljanjem trenera i igrača Legije.

Prvi put je najavio pogrešnog trenera i igrača. Na to je reagovao trener Tane Spasev, ispravljao je nesretnog voditelja nekoliko puta i na kraju je odlučio da ode nakon nove greške.

Ipak, novinari koji su bili prisutni zamolili su Spaseva da ostane u sali kako bi dao izjavu nakon utakmice, a nesretni voditelj je na kraju uspio nekako da se snađe uz pomoć novinara.

Zaista je napravio pravu komediju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi