Vrabac: Ni sam ne znam što ranije nisam ovako igrao

Pruža sjajne partije

Vrabac: Ni sam ne znam što ranije nisam ovako igrao

Edmir Škorić

Bh. košarkaš Adin Vrabac ubacio je 10 poena večeras u pobjedi Partizana nad MZT-om.

Vrabac briljira u posljednje vrijeme i navijači Partizana ga sve više obožavaju. Protiv MZT-a je imao učinak od 10 poena, devet skokova i šest asistencija.

"Nije bila laka utakmica. Najbitnija stvar je što nismo potcijenili MZT. Od početka smo nametnuli svoj ritam i probali smo da ga držimo. Najbitnije je bilo da što prije riješimo utakmicu u svoju korist i da zadržimo do kraja prednost", rekao je Vrabac nakon večerašnjeg meča, pa je dodao:

"Ne znam zašto ranije nisam igrao kao u ove dvije utakmice. Svaki put se trudim da dam sve od sebe. Možda treba proći neko vrijeme, a mislim da polako dolazi i da će biti sve bolje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi