Vraća se najbolji šuter svih vremena
Foto: EPA

Ray Allen počeo pregovore

Vraća se najbolji šuter svih vremena

M. Šljivak

Legendarni šuter Ray Allen odlučio je da se vrati u NBA ligu.

Nakon pauze od dvije godine, agenti 40-godišnjeg košarkaša su počeli pregovore s ekipama, te bismo legendu NBA lige mogli ponovo gledati na parketima.

Allen je počeo pregovore s nekoliko ekipa. Interes za njegove usluge pokazali su Cleveland, Golden State, LA Clippersi i San Antonio Spursi.

Ray bi uskoro mogao saznati ime svog novog tima, a biće veliko zadovoljstvo gledati vjerovatno i najboljeg šutera svih vremena.

Allen je u karijeri igrao za Milwaukee, Seattle, Boston i Miami, a dva puta je osvajao naslov prvaka.

Deset puta je izabran na All-Star meč, a najbolju sezonu je imao u dresu Seattlea 2007. godine kada je ubacivao 26 poena po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi