Vraneš MVP, Milošević u top 5

Debi Miloševića kao iz snova

Vraneš MVP, Milošević u top 5

Adnan Beganović, foto: A. Balić

Najkorisniji igrač 15. kola Regionalne košarkaške lige je centar Partizana Slavko Vraneš, koji je u porazu svoje momčadi od Cibone pružio fenomenalnu partiju.

Vraneš je u Porazu Partizana od Cibone postigao 6 poena, te skupio 15 skokova, dvije asistencije i sedam blokada što je bilo dovoljna za valorizaciju od 31 indeksnog boda.

Iza Vraneša po učinkovitosti su ostali Ante Tomić iz Zagreba (30 indeksnih bodova), Miroslav Raduljica iz FMP-a (29), Milan Milošević iz Bosne (28) i Marko Tomas iz Cibone (26).

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Milošević u svom debiju za Bosnu odigrao je sjajan meč i bio je jedan od najzaslužnijih za pobjedu Studenata nad Olimpijom. Milošević je postigao 21 poen, te upisao 13 skokova.

MVP 15. kola:
Slavko Vraneš (Partizan) 31 indeksni bod
Ante Tomić (Zagreb) 30
Miroslav Raduljica (FMP) 29
Milan Milošević (Bosna) 28
Marko Tomas (Cibona) 27

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.