Vujanović: Čestitam svojim momcima  na prikazanoj igri

Trener Širokog WWin zadovoljan nakon pobjede protiv Igokee

Vujanović: Čestitam svojim momcima na prikazanoj igri

Široki WWin je sinoć na Pecari u četvrtoj utakmici finalne serije poravnao na 2:2 svladavši Igokeu rezultatom 86:76.

Momčad Damira Vujanovića je u jednoj jako dobroj predstavi na Pecari bila bolja od ekipe Dragana Bajića pa će se o prvaku za ovu sezonu odlučiti u majstorici koja je na rasporedu u utorak u Aleksandrovcu.

„Osim samog otvaranja koje je bilo loše radi velikog pritiska kasnije smo odigrali jako dobro. Čestitam svojim momcima na igri koju su prikazali. Hvala i publici koja je došla u velikom broju i podržala nas kad je bilo najteže.“, rekao je nakon utakmice trener Širokog Damir Vujanović.

Ova pobjeda je još veća za Širokobriježane jer su veći dio igrali bez jednog od glavnih igrača Ivana Ramljaka koji je ozlijedio šaku i vjerojatno je izgubljen i za posljednju utakmicu ove sezone.

„Nažalost, izgubili smo Ramljaka i nedostajat će nam njegovi skokovi i poeni ali imamo još momaka koji će dati sve od sebe. Očekuje nas zadnja utakmica koja donosi trofej. Idemo odigrati borbeno i jako da donesemo taj trofej još jednom u Široki Brijeg.“, rekao je Vujanović

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.