Vujanović: Idemo odigrati čvrsto i borbeno

Momčad s Pecare gost Cedevite

Vujanović: Idemo odigrati čvrsto i borbeno

Široki Primorka nakon poraza od Budućnosti u prošlom kolu seriju teških utakmica nastavlja u Zagrebu gdje će gostovati kod Cedevite.

Širokobriježani su poraženi u prošlom kolu od Budućnosti kod kuće. Loš ulazak u igru skupo je stajao momčad s Pecare pa je agresivna i čvrsta Budućnost vodila od prve do posljednje minute i zasluženo slavila.

„Ono što ću tražiti od svojih igrača jest promjena pristupa u odnosu na utakmicu sa Budućnosti. Tako loš pristup nam se više nikada ne smije dogoditi. Idemo odigrati čvrsto i borbeno te se vratiti našem prepoznatljivom stilu igranja.“, rekao je uoči gostovanja u Zagrebu trener Širokog Damir Vujanović.

„Cedevita je izraziti favorit bez obzira na posljednja dva poraza u ABA ligi i Eurokupu. I oni imaju određenih problema sa povredama Tomasa i Sutona, no i bez njih su jaka momčad. Igraju agresivno i čvrsto s puno trčanja i skokova i očekuje nas jako težak susret.“, prokomentirao je Vujanović.

Susret između Cedevite i Široki Primorka na rasporedu je večeras s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.