Vujanović: Jako teška utakmica i vrlo važna pobjeda

Nakon slavlja Širokog protiv Szolnokia

Vujanović: Jako teška utakmica i vrlo važna pobjeda

Nakon pet uzastopnih poraza u ABA ligi ekipa Širokog WWin sinoć je uspjela pobijediti Szolnoki Olaj, što im je ujedno i prva pobjeda u gostima ove sezone.

Široki je od samog starta utakmice izgledao dobro, vidjelo se da izabranici Damira Vujanovića žele pobjedu koja bi im barem donekle olakšala posao opstanka u ligi.

Iako su Mađari do kraja poluvremena preokrenuli rezultat i imali +3 na poluvremenu, treća dionica Širokog bila je odlična i dovoljna da Širokobriježani na kraju slave 75:69.

Debi u ekipi Širokog imali su i dvojica novih igrača Jones i  Freeman i po viđenom izgleda da su na Pecari pogodili s ovom dvojicom. Oba su postigla po 12 koševa, Jones je odlično izgledao u organizaciji igre, ono što Širokom fali cijelu polusezonu, dok Freeman vjerojatno neće pokriti Planinićev učinak ali vjerojatno da će biti od koristi momčadi s Pecare. No, Freeman je s ekipom manje od tjedan dana dok je Jones momčad upoznao tek na treninzima u Mađarskoj pa je za očekivati da od njih možemo vidjeti samo bolje.

Naravno, pobjedom i igrom bio je zadovoljan i trener Damir Vujanović koji je također debitirao na klupi Širokog nakon ostavke Ivana Velića.

„Kao što smo i očekivali, jako teška utakmica i vrlo važna pobjeda. Zamjena za Planinića i organizator igre su nam došli par dana prije utakmice ali su odigrali jako dobro. Primarno je bilo da zaustavimo Badera u čemu smo uspjeli i na kraju je rezultiralo pobjedom. Želio bih zahvaliti prethodnom treneru Veliću koji je napravio odličan posao i ovaj uspjeh je tu zahvaljujući njemu.“, rekao je Vujanović nakon utakmice.

Sada Širokom WWin slijedi još jedan težak susret, za tjedan dana na Pecari gostuje beogradski Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti