Vujanović: Kvaliteta je na našoj strani i idemo na pobjedu

Vujanović: Kvaliteta je na našoj strani i idemo na pobjedu

Momčad Širokog WWin večeras će u posljednjem kolu Lige 6 dočekati Mladost iz Mrkonjić Grada.

Ovo će biti prvi od moguća četiri susreta koje će ove dvije ekipe odigrati u narednim danima jer se već u subotu, također na Pecari, sastaju u okviru polufinala za košarkaškog prvaka BiH.

Ova utakmica tako neće imati nikakvog rezultatskog značaja, međutim sigurno da bi obje momčadi u polufinale ušle sa pobjedom i boljim raspoloženjem.

"Nemamo što skrivati, kvaliteta je na našoj strani i večeras idemo na pobjedu, a isto tako i u obje polufinalne utakmice jer nam je cilj u finale proći nakon dvije utakmice polufinala", rekao je uoči utakmice trener Širokog Damir Vujanović.

Široki se našao u određenim problemima sa igračkim kadrom budući da je odjednom momčad napustio Rashuan Freeman pa će njegovu ulogu preuzeti mladi Ivišić.

"Kao što sam rekao idemo na pobjedu, sigurno da će tijek utakmice određivati rotaciju ali siugrno da će veću minutažu dobiti mlađi igrači. Mladost je osvajanjem Lige 12 i rezultatima u Ligi 6 pokazala da je iza nas i Igokee najbolja momčad, međutim, smatram da smo kvalitetnija momčad i u svim utakmicama idemo na pobjedu", rekao je Vujanović.

Utakmica između Širokgo Wwin i Mladosti na rasporedu je večeras u dvorani na Pecari s početkom u 20:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.