Vujanović: Ostavit ćemo srce na terenu

Široki traži podršku navijača iz Hercegovine

Vujanović: Ostavit ćemo srce na terenu

Nakon prve gostujuće pobjede ove sezone u ABA ligi protiv mađarskog Szolnokia, Široki WWin očekuje težak susret protiv Partizana na Pecari.

Partizan je uvijek atraktivan protivnik i redovno je dolazak višestrukog prvaka regionalne lige napuni dvoranu Pecara do posljednjeg mjesta, a za očekivati je da će tako biti i ovaj put.

„Uvijek je lakše igrati kad imate navijače iza sebe i ne sumnjam da će na i ovaj put kao i mnogo puta do sada biti šesti igrač. Ne mogu obećati pobjedu ali mogu to da ćemo ostaviti srce na terenu i da će svaki igrač dati zadnji atom snage. Pobjeda bi nam olakšala put prema ostanku ali bez obzira na ishod pred nama je još dosta utakmica i idemo susret po susret.“, rekao je  Damir Vujanović

„Partizan je po svemu favorit u ovoj utakmici, ima mladu, agresivnu i poletnu momčad čije je glavno oružje napadački skok. Međutim, bez obzira na respekt prema Partizanu mi ćemo se boriti do samog kraja i ukoliko imali priliku za pobjedu dati sve za pobjedu.“, rekao je Vujanović.

Što se tiče igračkog kadra stanje je odlično jer su svi igrači zdravi, a i novopridošli Jones i Freeman su već u prvoj utakmici pokazali da će se na njih moći računati.

Spomenimo i to da je Široki odigrao u srijedu i prijateljski susret sa Čapljinom u kojem je slavio 83:68. Nakon odlaska Naletilića novi kapetan Širokog WWin je Josip Bilinovac.

Susret između Širokog WWin i Partizana je na rasporedu sutra, subota 12.siječnja, u dvorani na Pecari s početkom u 19:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.