Vujanović: U srijedu nas očekuje važna utakmica

Nakon pobjede protiv Radnika

Vujanović: U srijedu nas očekuje važna utakmica

Široki je teže od očekivanog večeras slavio u prvom susretu Lige za prvaka Bosne i Hercegovine protiv Radnika iz Bijeljine.

Košarkaši domaće ekipe mučili su se do posljednje četvrtine, a onda su ubacili u brzinu više. Domaćin je zasluženo slavio 85:66. Nakon susret trener domaćih Damir Vujanović pohvalio je pristup gostiju i najavio veliki derbi protiv Igokee. 

 

"Znali smo kakva je ekipa Radnik, da realno nisu na našoj razini kvalitete ali pristup u večerašnjoj utakmici nije bio dobar. Ovaj tjedan smo radili više na fizičkoj spremi pa su i noge malo teške. Sad nas očekuje najvažnija utakmica u srijedu protiv Igokee. Ne treba posebno naglašavai što ta utakmici nosi. Momci će sigurno dati sve od sebe, izgoriti na terenu i nadam se da ćemo slaviti," rekao je Vujanović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.